E-mail
Openingstijden

8:30 – 17:00 (Ma-Vrij) 

Straler

Wat ga je doen als straler?

Als straler bij onze opdrachtgever ga je bezig met het reinigen en herstellen van metaal/beton met straalmiddelen.

 

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever verlengt de levensduur van beton- en staalconstructies door innovatieve maatwerkoplossingen. Daarbij dragen ze zorg voor wat er echt toe doet: hun mensen, de klanten en de planeet. De opdrachtgever is met 6 vestigingen en ruim 200 betrokken en gemotiveerde vakspecialisten in Nederland toonaangevend op het gebied van onderhoud en bescherming van beton en staal van vastgoed, kunstwerken en installaties in alle marktsectoren.

 

Wat krijg je van ons?

Jij krijgt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opdrachtgever werkt met een eigen digitale inwerkmethode, die nieuwe collega’s vanuit de personeelsapp kunnen volgen. Bovendien krijgt iedereen bij onze opdrachtgever de ruimte om zichzelf te blijven ontwikkelen. Daar draait het namelijk om: werken met ambitieuze vakspecialisten die geen uitdaging uit de weg gaan. En altijd volgens de geldende (veiligheids-)richtlijnen met optimale beschermingsmaatregelen. Bij onze opdrachtgever vindt je een informele werksfeer, waarin je onderdeel bent van een stabiele organisatie. Ze zijn vernieuwend, betrouwbaar en flexibel, met veel verschillende projecten. Onze opdrachtgever is gek op afwisseling en innovatie, en dat bereiken ze met een hecht team. 

 

Wat vragen wij van jou?

  •  Je hebt kennis van het stralen/metaal-en betonbewerking;
  •  Je hebt kennis van alle relevante voorbehandelingsmethoden en kennis van wet- en regelgeving over milieu en veiligheid;
  •  Je hebt een geldig basisveiligheid VCA-certificaat, of je bent bereid deze te halen;
  •  Je hebt aantoonbare werkervaring;
  •  Je spreekt Nederlands, Engels of Duits in verband met de veiligheid;
  •  Je hebt een rijbewijs B(E) en/of C(E).

 

 

Informatie

Vakgebied: Bouw / Installatie / Infra

Ervaring: Van 0 tot 1 jaar

Opleidingen: MBO

Lengte: Full time

Werklocatie: Bergharen

Contracttype: Uitzenden

Salaris: €520 - €550 per week

nl_NLNL