Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; WORXX is op zoek naar een Commercieel Intercedent.

Over het werk

Als intercedent combineer je de taken van een accountmanager en een recruiter; je bent verantwoordelijk voor het recruitment van kandidaten en plaatst deze middels acquisitie bij bestaande en nieuwe accounts. Vervolgens beheer je jouw portefeuille van medewerkers en klanten waarbij relatiebeheer en medewerker-/klanttevredenheid centraal staat. Ook onderhoud je nauw contact met accommodaties waar onze medewerkers gehuisvest zijn.

Wat moet je hiervoor in je mars hebben

  • scherpte; geen detail ontgaat je en dat is zichtbaar in je gestructureerdheid,
  • commerciële drive; je rust niet voordat je gescoord hebt,
  • HBO werk- en denkniveau; je bent pienter en stelt prioriteiten,
  • proactiviteit; je neemt initiatief, denkt vooruit, maakt fouten en leert ervan,
  • verbindende vaardigheden; je bent in staat om klanten en medewerkers aan je te binden,
  • communicatie; je communiceert helder en transparant en kan dit in vloeiend Nederlands maar je kunt ook uit de voeten met de Engelse en Duitse taal.

Als je verder beschikt over ervaring als HR adviseur, accountmanager of intercedent bij een hands-on uitzendbureau, is dat een grote pré, maar zeker geen must.

Wie zijn wij?

In het kort over WORXX: Wij zijn een uitzendbureau opgericht in 2007, een tweede generatie familiebedrijf en sinds 2013 onderverdeeld in twee disciplines; WORXX Bouw en EnZorg. Wij zijn actief in niche bereiken binnen respectievelijk de bouw en de zorg, waarbij wij staan voor marktkennis en betrokkenheid bij onze collega’s (uitzendkrachten). Dagelijks zenden wij met 10 collega’s een paar honderd vakmensen uit.

Mooi, nu zit het formele stuk er op!

Ondanks bovengenoemde functieomschrijving vinden wij je vlotte persoonlijkheid, ambities en gedrevenheid belangrijker. De uitzendbranche is en blijft een stressvolle wereld waar je continue tien ballen tegelijk in de lucht houdt! De vrijdagmiddagborrel is daarom (bijna) net zo belangrijk als de nadruk op het boeken van resultaten, op dit vlak moet je dan ook goed scoren.

Natuurlijk, ook wij zoeken díe kandidaat die voldoet aan alle clichés als flexibiliteit/teamspeler/geen-9-tot-5-mentaliteit/resultaatgericht, maar laten we het gewoon karakter en doorzettingsvermogen noemen, het werk gaat immers altijd door. Wie zoekt er nou niet iemand die zijn/haar mannetje staat en zich niet zomaar uit het veld laat slaan!?

What’s in it for you?

Je krijgt van ons een salaris dat is afgestemd op je ervaring en achtergrond, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en een dynamische werkomgeving [lees: bij tijd en wijlen veel stress]. Het voornaamste wat we je willen bieden zijn mogelijkheden, kansen om te ontwikkelen en initiatief te nemen, verantwoordelijkheid (durven) te nemen (en fouten te maken) om zodoende samen jouw (en onze) ambities af te stemmen en waar te maken.

Ons doel is jou een uitdaging bieden en je (persoonlijke) groeidoelstellingen te helpen realiseren. Dat is het voordeel van een bedrijf in ontwikkeling. Net zozeer als dat jij bijdraagt aan de groei van WORXX, gaan wij (en blijven wij) actief aan de slag met jouw groei. Natuurlijk kijken we allebei eerst even of we bij elkaar passen.

Dat was het.

Omdat WORXX snel ontwikkelt, zijn wij hard op zoek naar iemand die zijn/haar steentje bijdraagt en naast serieus te kunnen werken, ook de slechte humor naar een volgend niveau kan tillen (zou knap zijn, af en toe is de humor echt om te huilen).

Ondertussen heb je je CV al opgepoetst en up-to-date gemaakt, top! Het enige wat wij daarnaast van je nodig hebben is een originele motivatiebrief. Mocht je geïnteresseerd zijn om dit varkentje te gaan wassen natuurlijk! Als je vragen hebt, kun je altijd even bellen of mailen (0485- 350 380).

Interesse? Solliciteer dan snel!

Je kunt je sollicitatie richten aan Karel Cremers ( karel@worxx.nl ). Graag zien wij je motivatiebrief en CV tegemoet onder vermelding van ‘Hallo Karel’.

 

***deze functie is ook uitermate geschikt voor ambitieuze starters die een commerciële drive hebben***