E-mail
Openingstijden

8:30 – 17:00 (Ma-Vrij) 

Worxx Personeelsdiensten brengt de juiste match tot stand.

Onze opdrachtgevers lijken veel op Worxx: ze zijn rechtlijnig en recht-door-zee. Een persoonlijke benadering is daarbij cruciaal: we committeren ons dan ook beiden aan een relatie voor de lange termijn.

Wat Worxx biedt

Samenwerkingen
voor de lange termijn

Vak- en
ambachtsmensen

Kennis en
kwaliteit

Zo voorziet Worxx opdrachtgevers als dakdekkersbedrijven, leidekkersbedrijven, timmerbedrijven, schildersbedrijven, assemblagebedrijven en andere specialistische onderaannemers in hun vraag naar ambachtelijke vakmensen, service en ontzorging.

 

Door deze vakinhoudelijke benadering als arbeidsbemiddelaar, weten wij als geen ander de juiste match tot stand te brengen. Daarbij hebben we kennis van zowel de bouwwereld als de uitzendmarkt, kunnen we putten uit een enorm groot en divers personeelsbestand en zijn we volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

 
 
 

Ervaring in uitzenden

Onze ervaren consultants staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw bedrijf. Onze klantgerichte aanpak stelt ons in staat om snel en efficiënt te reageren op uw behoeften.

We zijn gespecialiseerd in het verstrekken van personeel voor de bouw. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd, gemotiveerd en flexibel.

Onze werkwijze

Het succes van Worxx als uitzendbureau voor de Nederlandse bouwwereld zit ‘m in onze heldere werkwijze die we hebben teruggebracht naar drie eenvoudige stappen.

 
 
 
 
 
 
 

Zoekt u personeel?

nl_NL_formalBE